Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A megrögzött hazudozó történetei

Annyi nőt szedtem már össze részegen a hazugságaimmal, hogy néha tényleg elhiszem, hogy strici vagyok.

Friss topikok

  • eppur si muove: Ok ;) Én olvasni fogom... (2014.09.09. 23:29) Miért ne?
  • eppur si muove: Mobilnetben gondolkodtál már? Vagy csak simán kifogytál a sztorikból és a júpícíre kened? (2014.02.14. 23:41) Visszatérés
  • Narancskommunista (törölt): Mi van, meghaltál? Tetszik a blogod és a stílusod, ne hagyd abba! (2014.01.29. 11:48) Az év első munkanapja + A recepciós lány
  • goalin: a story vége nem tetszik... még hogy taxi, meg akármi.. lófszt! kibasztam volna a nagyképű rongyot... (2014.01.04. 16:10) Szülinapi "buli" és "autózás"
  • goalin: @Narancskommunista: a Crystal nevű formáció nem rémlik? tök jó neked... :D www.youtube.com/watch?v... (2014.01.03. 10:40) Szerelmes vers

A vacsora

2013.12.27. 15:44 öltönypénzkurvák

Tegnap volt a vacsora est. Hálisten lecsengett a karácsony. Épp Borsodit iszok most, miközben írom, hogy mi is történt tegnap, karácsony másod napján. A Petrás éjszaka után mondhatni jól aludtam. Az ebédig ismét nem történt semmi. Azt hittem a tavalyinál unalmasabb karácsony nem lesz, de ez üti a tavalyi szintet. Ebéd után odajött hozzám beszélgetni a feleségem. Ilyen is rég volt. Tudtam, hogy valami irtó nagy hülyeséget akar és 100%, hogy az estémmel kapcsolatban. Kitalálta, hogy mi lenne, ha elmenne az egész család, együtt vacsorázni valahova. Nem válaszoltam rá, kurva gyorsan ki kellett találnom fejben egy akkora bunkóságot, ami elveszi a kedvét. Néztem rá néhány másodpercig, aztán a következőt mondtam: "- Először is, a világon nincs annyi pénz és kurva, amiért én képes lennék a szüleiddel nyilvánosan megjelenni egy menő étteremben. Másodszor, téged soha az életben nem foglak elvinni többet sehová sem, ki tudja kivel találkoznánk, akivel te már összefeküdtél... Tudod mennyire rosszul esne ez nekem?" Majd felrobbant. Én elkezdtem hangosan röhögni, hogy még inkább felhúzzam. Szó nélkül hátat fordított nekem. Siker! Megnyugodtam, hogy nem áll az utamba ma sem. Délután elkészültem. Felvettem egy fekete farmert, egy világoskék inget és fekete zakót. Nem akartam túlzásba vinni. Hatra hívtam a házhoz a taxis haveromat, Zsoltit. Szegény éjjel nappal dolgozik, tök mindegy milyen nap vagy ünnep van. Kell neki a pénz nagyon. Ja azt kifelejtettem, hogy miután elküldtem a faszba a bébikémet, rögtön fel is hívtam Olit, hogy megoldható lenne- e, hogy odaadja a lakást ma estére. Beleegyezett, csak mondta, hogy gyorsan rendezzük le, mert családozik és nem akar tőlük sokáig távol lenni. Rendes gyerek. Nem is tudom, hogy lehet a haverom. Hat előtt pár perccel már kint cigiztem a ház előtt, amikor kilépett az ajtón Petra. Fekete magassarkú, fekete és arany színű koktélruha, rá a szövetkabát. Olyan szépen kifestette magát, hogy a faszom ketté állt komolyan. Biztos kíváncsiak vagytok, hogyan képzelhetnétek el őt. Körülbelül 170 centi magas, lehet picit több. Hosszú szőke haj, vékony lábak, formás fenék, kerek mellek. Pöpec. Az arca is szép, nekem valamiért mindig azt sugározza az arca, hogy "gyere kúrj meg te állat", de lehet csak nekem. Kész voltam tőle.

"- Fú... Durva vagy.
- Csoda, hogy semmi szexista jelzőt nem mondtál rám.
- Jaj, ne játszd meg magad. Most mondjam ki?
- Aha, kíváncsi vagyok most épp hogyan fejeznéd ki azt, hogy megakarsz dugni.
- Hát... Erekcióm van.
- Jézusom."

Ismét kiröhögött. Pont elszívtam a cigim, amikor megérkezett Zsolti. Nem kérdezett Petráról semmit, de szerintem még ő is meglepődött, hogy otthonról viszek el egy ilyen fullos nőt. Pedig ő aztán mindent tud a nő ügyeimről. Gyorsan elmentünk Olihoz, lehozta nekem a kulcsot, aztán indultunk is tovább. Egy olasz étterembe mentünk. Kikértem egy üveg fehérbort, meg magamnak egy sört. Rendeltem egy lazacos pennét, ő meg valami szar salátát. Végig beszélgettünk. Vagyis ő beszélt, én meg bólogattam, mosolyogtam meg mindig vissza kérdeztem valamit, hogy ne álljon meg a beszélgetés és azt gondolja, hogy érdekel, amit beszél. Desszertnek ettünk még valami kávés fagyis süteményt, amitől majdnem behánytam, akkora szar volt. Neki természetesen ízlett... Aztán kértem még egy üveg bort. Petra bebaszott, láttam rajta meg éreztem a hangján, hogy szanaszét van. Én jól voltam. Kimentünk az étterem elé, rágyújtottam. Petra végig ölelgetett. Elszívtam két cigit, amire Zsolti megérkezett. Beültünk hátra, Petra csókolgatott, én meg Zsolti fejeit bámultam a visszapillantóban. Annyira nevetett. 10 percet utaztunk, megérkeztünk a lakáshoz. Kis panellakás. Felértünk a hatodikra. Ahogy bezártam az ajtót Petra rögtön nekem esett és tépte le rólam a ruhát. Semmi gátlás nem volt benne. Annyira jól bánt a szájával meg a kezével, már ott teljesen kész voltam. Aztán egy órán át dugtunk. Hát valami kurva jó volt. Komolyan az ilyenek miatt megéri nem hűségesnek maradni. Olyan volt, mint valami Brazzers-es pornó. Még a végén is úgy mosolygott, mint aki pénzt kapott érte. Kurva jó volt, esküszöm. Elment még zuhanyozni. Első dolgom volt, hogy Olinak írjak egy smst. "Haver, köszi a lakást. Az év legjobb dugása volt a mai." Oli válasza csak ennyi volt "Örülök, hogy segíthettem, de legközelebb nekem is intézz már valami bulát baszki". Ismét hívtam Zsoltit és indultunk haza. Amikor hazaértünk már aludt mindenki, még kimentünk cigizni.

"- Jó volt?
- Szerinted? Úgy néztem ki, mint aki nem élvezi?
- Hát nem.
- Akkor minek kérdezel hülyeséget. Én nem kérdem meg, hogy jó volt- e mert, hallottam, hogy nagyon magasban jársz.
- Ügyes voltál.
- Ezt úgy mondtad, mintha egy 7 éves gyerek lennék technika órán, aki szép madárházat csinált.
- Neked honnan jutnak eszedbe ilyenek?
- A golyóimból.
- Mi?
- Mindegy.
- Te tényleg bolond vagy."

Adott még egy csókot, amit nem kértem, de hát elfogadtam, aztán elment aludni. Ma délelőtt 11-kor lépett le, a szüleivel együtt. Szabadságon vagyok a két ünnep között, nem is tudok magammal mit kezdeni, azért írtam le ilyen részletesen. Kíváncsi vagyok lesz- e valami folytatása ennek. A feleségem még annyit se kérdezett, hogy jól éreztük- e magunkat. Nem is baj. Legalább nem kellett ismét hazudnom.

Lájkold be a Facebook oldalam is, hogy mielőbb értesülni tudj az új sztorikról! 

Az oldalam címe: https://www.facebook.com/hazugstrici

A bejegyzés trackback címe:

https://megrogzotthazugstrici.blog.hu/api/trackback/id/tr675707104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása